Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Small Group Training Den Helder

Fysiotherapie Suri maakt u fit en vitaal

Een van de vervelendste ongemakken

Small Group Training

Suri Fysiotherapie biedt small group training aan op locatie Het Arsenaal. Bij deze trainingen ligt de focus op het behalen van persoonlijke doelen zoals spierversterking, verbetering van de conditie en het verminderen van klachten als gevolg van een ongezonde levensstijl. Deze trainingen zijn al bij een eerdere groep succesvol gebleken en daarom willen wij deze mogelijkheid uitbreiden voor een grotere populatie.

Een small group training bij Suri Fysiotherapie biedt verschillende voordelen ten opzichte van individuele training of sporten in grote groepen. Bij ons zoeken we naar de ideale groepsgrootte, zodat onze trainers elke deelnemer voldoende aandacht kunnen geven om de techniek te verbeteren en persoonlijke begeleiding te bieden, terwijl deelnemers tegelijkertijd in een groep trainen. Bovendien zorgt de groepsdynamiek voor een gevoel van verbondenheid en groepssteun, wat kan helpen om gemotiveerd te blijven en beter vol te houden.

Onze small group trainingen bieden een zeer gevarieerd aanbod van oefeningen. Of je nu een beginner bent die voor het eerst sport, of een ervaren deelnemer die wat uitdaging wil, onze trainers zijn in staat om de oefeningen aan te passen aan het niveau van de deelnemers. Een small group training biedt daarmee dus ook de mogelijkheid om individuele doelen na te streven op een prettige en laagdrempelige manier, zonder dat deelnemers zich ongemakkelijk voelen bij grotere groepen.

logo zorgkaart

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel van de small group trainingen is daarnaast de mogelijkheid om onder begeleiding te trainen. Zo worden de trainingen bij Suri Fysiotherapie geleid door gediplomeerde trainers die kennis hebben van een breed scala aan oefeningen en technieken. Zij houden niet alleen een oogje in het zeil om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen, maar zijn tegelijkertijd in staat om de trainingen af te stemmen op de individuele doelen en behoeften van de deelnemers.

fysiotherapie den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Small Group Training op locatie in Den Helder

Bij Suri Fysiotherapie vinden we het belangrijk dat sporten leuk is. Wij geloven dat trainen op een positieve en afwisselende manier bijdraagt aan het plezier in sporten. Onze small group trainingen zijn daarom uitdagend, afwisselend en aangepast aan de individuele wensen en doelen van de deelnemers.

Op locatie Het Arsenaal bieden wij diverse trainingen aan, zowel voor beginners als gevorderden. Zo kunnen deelnemers op een laagdrempelige manier starten met een evenwichtstraining om de spieren te versterken of aan hun conditie werken middels een les circuittraining. 

Ben je geïnteresseerd in onze small group trainingen op locatie Het Arsenaal? Neem dan gerust contact met ons op. Onze trainers en fysiotherapeuten staan voor je klaar om te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Gratis proefles 

Train tweemaal per week onder professionele begeleiding voor slechts € 60 euro per maand. Gratis Proefles beschikbaar. Sessies vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18:30 tot 19:30

 

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven