Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Second Opinion

Fysiotherapie Suri geeft u eerlijk en oprecht advies

Ander gedachtegoed

De oprichter van de praktijk, Ankit Suri, is begonnen met afwijkend werken vanaf 2013. Bij het oprichten van de praktijk werd er belangstelling getoond voor het afwijkend ‘’fysiotherapie’’.

 Het behandelen in ketens, het lichaam wat verbonden is op verschillende manieren. Deze methodes zijn ontwikkeld door de oprichter door vele lichamen die opgegeven zijn voor de wetenschap te bezien en prepareren voor de geneeskunde. Suri kwam erachter dat anatomie beelden niet overeenkwamen met het ”echte” lichaam. Hierdoor is een ander manier van denken en behandelen ontstaan. 

logo zorgkaart

Jouw resultaat

Door vele uitbehandelde patiënten weer op de ‘’rails’’ te krijgen heeft de behandeltechniek een grote naam gekregen in Den Helder. Inmiddels worden ook mensen van buiten Den Helder behandeld. De behandelgemiddeldes liggen bij Fysiotherapie Suri in Den Helder vergeleken met andere fysiotherapiepraktijken laag.

Door onze specifieke benadering kunnen wij ervoor zorgen dat je weer snel fit bent. Onze recensies liegen er dan ook niet om. Wij objectiveren de zorg enorm zodat alles te monitoren valt.

Fysiotherapie Den Helder het Arsenaal bij Suri, fysiotherapie praktijk in den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven