Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rugpijn klachten in Den Helder

Fysiotherapie Suri helpt u van uw problemen af

De meest voorkomende kwaal binnen Europa

Unieke behandelmethode

Rugpijn, een van de meest voorkomende problemen in Europa! Ook een van de redenen waarom men zich ziek meldt op het werk.

Rugpijn wordt binnen de Fysiotherapie allemaal actief aangepakt. Vaak wordt de patiënt direct geadviseerd om te gaan oefenen met de therapeut en worden core versterkende oefeningen uitgevoerd. Manuele therapie was voorheen een van de behandelmethodes die vaak werdt uitgevoerd, maar ook deze is tegenwoordig niet meer passief maar actief.

Acute rugpijn

De behandelmethode van Fysio Suri bij rugpijn is uniek. Bij spitklachten kunnen wij de pijn in de eerste week met 60-80% direct verminderen en binnen de eerste 3 dagen met 100%. Deze uniekebehandelmethode wordt enkel uitgevoerd in Den Helder en Anna Paulowna. De vele recensies bij rugklachten tonen aan dat het resultaat direct is! Ankit Suri leidt ieder 3 jaar 1 stagaire op die zijn werkwijze voortzet op een eigen lokatie.

logo zorgkaart

Wat zijn rugklachten

We hebben verschillende vormen van rugklachten die problemen kunnen veroorzaken. Een van de meest voorkomende problemen is ‘’acute rugklachten’’, rugklachten die ‘’erin’’ schieten bij het uitvoeren van een simpele beweging. Men kan op dat moment niet meer bewegen en staat dan vast. Iedere beweging geeft rugpijn!

Op dit moment kan Fysio Suri Den Helder veel voor u betekenen. Wij zijn specialisten in Acute rugklachten. Het uitvoeren van onze behandeltechniek geeft op dit moment direct resultaat! Fysiotherapie Suri heeft meer dan 7 jaar ervaring en heeft een eigen behandeltechniek voor acute rug klachten. Lees de vele recensies met behaalde behandeldoelstellingen! Daar waar vele rug klachten 6 weken duren, is het bij Fysio Suri 1-2 weken maximaal!

Welke therapeuten kunnen deze behandeling direct uitvoeren:

fysiotherapie den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Zenuwklachten

Zenuwklachten zijn scherpe rugpijnen met uitstraling voorbij de knie holte. Zolang de uitstraling niet voorbij de knieholte zijn kan de pijn reffered pain zijn ( uistralende pijn )  van uit de rug spieren. Het stellen van een diagnose en het behandelen van het probleem is belangrijk. Snel handelen in de begin stadium kan ervoor zorgen dat klachten minimaal worden. Hoe sneller de behandeling wordt uitgevoerd, hoe sneller de klachten minder worden. Fysio Suri in Den Helder en Anna Paulowna zijn specialisten in het snel uitvoeren en het stellen van een fysiotherapeutische diagnose zodat men weet waar hij aan toe is.

Dry needling Den Helder en Anna Paulowna

Ankit Suri heeft de Dry Needling techniek eigen gemaakt. Het uitvoeren van dry needling in een keten zorgt ervoor dat klachten direct minder worden indien deze Spier gerelateerd zijn. Zoals lage rug spieren hebben direct invloed bij verkorting op uitstraling in bil en been regio. Het direct verlengen van deze spieren geeft direct pijn vermindering.

Mobiliseren middels manipulaties

Het uitvoeren van een manipulatie geeft direct meer ruimte in een gewricht zoals lumbale rug wervels. In de volksmond wordt dit ook wel eens ‘’kraken’’ genoemd.

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven