Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Fysiotherapie Suri – Je Partner in Herstel en Gezondheid – werken volgens het Rugnetwerk

Onze Specialisatie: Rugklachten en Chronische Rugpijn

Als recent lid van het Rugnetwerk Den Helder, onderdeel van het BNW-netwerk van het Noord West Ziekenhuis in Den Helder en Alkmaar, zijn we trots om onze expertise op het gebied van rugklachten te presenteren. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten, waaronder Joost van de Wetering, en oefentherapeut Kjeld Bakker zijn netwerktherapeuten en staan klaar om individueel afgestemde behandelingen te bieden, gericht op het verminderen van pijn, het verbeteren van mobiliteit en het voorkomen van toekomstige blessures. Daarnaast bieden we gespecialiseerde behandelingen voor chronische rugpijn, waarbij we patiënten helpen om beter om te gaan met hun symptomen en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Onze Werkmethode: Kwaliteit en Samenwerking

Als onderdeel van het Rugnetwerk Den Helder streven we ernaar om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden door ons te richten op kwaliteit en samenwerking. Ons team zet zich in om protocollen en richtlijnen nauwgezet te volgen, wat ons in staat stelt om effectieve behandelingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze patiënten. Door ons te houden aan gestandaardiseerde procedures en samen te werken met andere zorgverleners binnen het BNW-netwerk van het Noord West Ziekenhuis in Den Helder en Alkmaar, kunnen we de beste resultaten voor onze patiënten garanderen.

 

Onze Praktijk

Met onze twee locaties, gevestigd aan de Marsdiepstraat 170 en in Sportschool Theo Komen, bieden we een breed scala aan diensten om onze patiënten te ondersteunen op hun reis naar herstel en welzijn. Onze Marsdiepstraat locatie beschikt niet alleen over een state-of-the-art fysiotherapiepraktijk, maar ook over een fitnessruimte en herstelplek, waardoor we onze patiënten kunnen begeleiden bij hun herstel en hen helpen om hun algemene gezondheid en fitheid te verbeteren.

Persoonlijke Aandacht en Ervaren Team

Bij Fysiotherapie Suri staat de patiënt altijd centraal. We luisteren naar jouw behoeften en stellen een behandelplan op dat past bij jouw specifieke situatie. Ons team van toegewijde fysiotherapeuten en oefentherapeuten beschikt over uitgebreide ervaring en expertise op verschillende gebieden van de fysiotherapie en oefentherapie.

Maak Vandaag nog een Afspraak

Ben je klaar om aan je herstelreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je te ondersteunen op weg naar een gezonder en pijnvrij leven.

Fysiotherapie Suri – Jouw Partner in Herstel en Gezondheid

Scroll naar boven