fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Medische fitness Den Helder

Fysiotherapie Suri helpt u van uw problemen af

onder begeleiding werken aan uw herstel

Kleinschalige medische fitness in Den Helder

Medische fitness houdt in dat u gericht gaat sporten en bewegen onder begeleiding van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Het doel van medische fitness is vaak revalideren van een blessure of aandoening, maar het kan ook werken voor mensen die hun fysieke vermogen graag willen optimaliseren. De belastbaarheid van het lichaam wordt verhoogd op een verantwoordelijke manier wanneer u dit samen met een fysiotherapeut doet. Verantwoord bewegen zorgt er namelijk voor dat uw gewrichten en spieren optimaal blijven functioneren en uw conditie verbeterd.

logo zorgkaart

De voordelen van medische fitness

Voordat het sporten begint gaat u in gesprek met onze fysiotherapeut. Jullie leren elkaar kennen en zetten alle trainingsdoelen gezamenlijk op een rij. De fysiotherapeut zal dan een inschatting maken van de progressie en deze met u bespreken. Medische fitness kent vele voordelen.

 • Begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut
 • U voelt zich beter
 • Minder stijve spieren
 • Voor jong en oud
 • Vermindering van overgewicht
 • Betere conditie en uithoudingsvermogen
 • Lagere bloeddruk
 • Ook bij diabetes type 2 gunstig effect
 • Gezondere verhouding van cholesterol
 • Vermindert de kans op valincidenten bij ouderen
 • Verminderd de kans op hart- en vaatziekten
fysiotherapie den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Medische fitness bij Fysiotherapie Suri

Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met Sportclub Theo Komen, hier geven wij medische fitness en personal training. Dit maakt het een makkelijke keuze om na uw fysiotherapeutische behandeling direct over te stappen naar zelfstandig sporten of sporten onder begeleiding van een personal trainer. Ook in onze praktijk in verlenen wij  medische fitness. In de fysiotherapiepraktijk in Den Helder locatie Het Arsenaal bieden wij kleinschalig medische fitness aan.

Vergoeding medische fitness

Snel weer op de been zijn na een (zware) blessure? Dan is medische fitness mogelijk een optie. Uw trainingsschema wordt zo opgesteld dat u, ondanks uw beperkingen, toch kunt sporten. Een veel gestelde vraag is of medische fitness wordt vergoed door de verzekering. De basiszorgverzekering biedt geen dekking voor medische fitness. Voor een vergoeding op deze vorm van fitness moet u dus een aanvullende zorgverzekering afsluiten en moet er een geldig revalidatie beroep zijn LIJST BORST. Anders is het mogelijk om een abonnement af te sluiten om te revalideren. 

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven