Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Medisch fitness Den Helder

Fysiotherapie Suri helpt u van uw problemen af

onder begeleiding werken aan uw herstel

Medisch fitness in Den Helder

Medisch fitness houdt in dat u gericht gaat sporten en bewegen onder begeleiding van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten of medisch fitness instructeurs.

Het doel van medisch fitness is vaak revalideren van een blessure of aandoening, maar het kan ook werken voor mensen die hun fysieke vermogen graag willen optimaliseren. De belastbaarheid van het lichaam wordt verhoogd op een verantwoordelijke manier wanneer u dit samen met een fysiotherapeut doet. Verantwoord bewegen zorgt er namelijk voor dat uw gewrichten en spieren optimaal blijven functioneren en uw conditie verbeterd.

Cardio apparaten Fysio Fitness Den Helder voor medisch fitness
Cardio apparaten Fysio Fitness Den Helder voor medisch fitness

De voordelen van medisch fitness

Voordat het sporten begint gaat u in gesprek met onze fysiotherapeut of Medisch instructeur. Jullie leren elkaar kennen en zetten alle trainingsdoelen gezamenlijk op een rij. De instructeur of fysiotherapeut zal dan een inschatting maken van de progressie en deze met u bespreken. Medisch fitness kent vele voordelen.

 • Begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut
 • U voelt zich beter
 • Minder stijve spieren
 • Voor jong en oud
 • Vermindering van overgewicht
 • Betere conditie en uithoudingsvermogen
 • Lagere bloeddruk
 • Ook bij diabetes type 2 gunstig effect
 • Gezondere verhouding van cholesterol
 • Vermindert de kans op valincidenten bij ouderen
 • Verminderd de kans op hart- en vaatziekten
Medisch fitness sportschool van Fysio Suri in Den Helder. Foto van de sport ruimte

Fysio Fitness hoek bij fysiotherapie Den Helder Suri aan de marsdiepstraat 170

Medisch fitness bij Fysiotherapie Suri

Ontdek onze uitgebreide medisch fitnessfaciliteiten op onze nieuwe locatie. Bij Fysiotherapie Suri hebben we recent onze fitnessruimte uitgebreid en beschikken nu over Life Fitness circuittoestellen. Of u nu zelfstandig wilt sporten of onder begeleiding van een fysiotherapeut of oefentherapeut, wij bieden gepersonaliseerde trainingsschema’s aan die zijn afgestemd op uw individuele behoeften.

Onze fysiotherapeuten, oefentherapeuten en medisch fitness instructeurs staan klaar om u te begeleiden naar een effectieve en veilige training, specifiek gericht op uw medisch situatie. Dit maakt de overgang van fysiotherapeutische behandeling naar medisch fitness naadloos en geoptimaliseerd voor uw herstel.

Karim, Medisch fitness instructeur fysio fitness Den Helder
Instructeur Karim, Medisch fitness 

Vergoeding medisch fitness

Bent u benieuwd of medisch fitness vergoed wordt? Hoewel de basiszorgverzekering geen dekking biedt, kunt u met een aanvullende zorgverzekering in aanmerking komen voor vergoeding. Voor revalidatie raden wij aan om een abonnement af te sluiten, waarbij u toegang heeft tot onze hoogwaardige Life Fitness apparatuur en begeleiding door onze ervaren professionals. Ontdek de mogelijkheden voor een snel herstel en effectieve medisch fitness bij Fysiotherapie Suri. 

 

Kosten Abonnement medisch fitness Den Helder

Leefstijlcentrum Nieuw Den Helder heeft verschillende trainingen in Den Helder. Hierdoor zijn er verschillende abonnementen mogelijk. 
Maandelijks abonnement:
U kunt sporten in de openingstijden van Fysiotherapie Suri. Onze therapeuten zijn aanwezig en er kan veilig worden gesport. U heeft de mogelijkheid om ook zelfstandig te sporten in deze tijden. Met dit abonnement kunt u onbeperkt sporten in ons oefenzaal. U kunt ook 1 keer per week deelnemen aan de Small group training welke wordt gegeven op maandag en woensdag avond door onze Medisch fitness instructeur, Darband Karim. 
Kosten: €30 per maand. 


Small Group Training:

De instructeur geeft training en u wordt gedurende 60 minuten getraind. Deze training is iedere keer wisselend en erg fijn om uit te voeren als u niet eerder gesport heeft. U kunt onbeperkt sporten in ons oefenzaal met dit abonnement in de openingstijden van de fysiotherapie. 
1 x per week Kosten: €30 per maand. 
2 x per week Kosten: €60 per maand. 
 

Functional Training: 
Nader bekend te maken

Strippenkaart:
Het is ook mogelijk een strippenkaart bij ons af te nemen voor de Small Group training. Deze kost  10 keer €70
 
Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Joost van de Wetering Fysiotherapie in Den Helder Bij Suri en Medisch Fitness
Joost van de Wetering Fysiotherapie in Den Helder Bij Suri en Medisch Fitness

Aanmeldformulier Medisch Fitness

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven