Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Manuele therapie

Fysiotherapie Suri helpt u van uw problemen af

samenwerking met Quantum fysiotherapie

Effectief en snel

Fysiotherapie Suri in Den Helder en voert Manuele handelingen uit. Onze , fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in rug, nek en bekken klachten. Snel resultaat met manuele therapie in Den Helder.

Manuele handelingen

Manueel therapie is voor iedereen in Den Helder en is geschikt bij rug en nek klachten. Neemt u contact op voor manuele handelingen . Wij werken ook nauw samen met Manueel therapeut Frank Meijer van Quantum fysiotherapie. Frank Meijer is al jaren gespecialiseerd in manueel therapie in Den Helder en werkt bij de ziekenboeg in Den Helder en heeft zijn fysiotherapie praktijk in Julianadorp. Hier werken wij al jaren mee samen.

nvmt

Wat is manuele therapie?

Een specialisatie binnen de fysiotherapie en stond ook bekend als de ”bottenkraker”. Inmiddels is deze variant van manuele handelingen al jaren verminderd. Er wordt nog wel ”gekraakt” maar dit is niet meer de basis. Er wordt veel actief geoefend en de manueel therapeut coördineert en verbeterd de beweeglijkheid van uw gewricht.

fysiotherapie den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Wanneer is manuele therapie nodig?

Indien normale fysiotherapie niet voldoende is kan de manueel therapeut een aanvulling zijn. Zijn expertise per gewricht gaat verder dan een ”normale” fysiotherapeut. Een voorbeeld: Het behandelen van een enkel die langdurig pijn geeft. Algemeen fysiotherapeut zal met u gaan oefenen in de zaal. Een manueel therapeut zal gaan kijken naar de beweeglijkheid van uw enkel gewricht. Niet enkel de enkelvork, maar ook de kleine gewrichten die daar aanwezig zijn.
Maar een voorbeeld bij rugklachten, de manueel therapeut zal uw onderrug gaan kraken. Dit is dan weer niet voldoende om uw krachten te doen minderen. Daar hebben wij betere en sneller opties voor! Voornamelijk bij spit klachten zoals als u helemaal scheef staat. Daar leest u op DEZE pagina meer over. Dit gaan over rugpijn.

Manuele therapie varianten

Er zijn verschillende varianten van manueel therapie in Nederland. Waaronder Maitland en vele anderen. Fysiotherapie Suri, voert enkel manuele handelingen uit en besteed specifieke manueel therapie uit aan collega Frank Meijer.

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven