Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Letselschade fysiotherapie

Fysiotherapie Suri helpt u van uw problemen af

Revalidatie is maatwerk

Revalidatie bij letselschade valt onder de medische specialisatie.

De behandeling tijdens het revalidatietraject vindt vaak plaats door een team van fysiotherapeuten en artsen. Bij letselschade richten onze fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Suri zich op klachten aan het lichaam welke gevolg zijn van een ongeval. Ieder reageert anders op en na een ongeluk. Een ongeluk kan bij sommige namelijk leiden tot aanhoudende mentale en fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn, concentratieproblemen, misselijkheid, duizeligheid, beperkte mobiliteit van de nek of angst om per ongeluk klachten te verergeren.

Wanneer u contact opneemt met Fysiotherapie Suri na een ongeval staan onze fysiotherapeuten u zo spoedig mogelijk ten dienste. Het is namelijk belangrijk dat wij escalatie van klachten tegengaan en de aanwezige klachten verminderen. Tijdens het intakegesprek kijkt de fysiotherapeut naar alle klachten om zo een volledig beeld van uw situatie te vormen. Vervolgens zal u op basis hiervan samen met uw fysiotherapeut een behandelplan opstellen. Ieder mens en ieder ongeval is uniek en dit zorgt ervoor dat een behandelplan maatwerk is.

 

logo zorgkaart

Verschillende behandelingen bij letselschade

Een belangrijk deel van de behandeling is bewegingstherapie. Bij deze vorm is het de bedoeling om de bewegingsmogelijkheden van uw gewrichten positief te beïnvloeden en de spierkracht te vergroten. Bewegingstherapie werkt ook positief als we het hebben over het aanleren van een betere houding en het verbeteren van uw evenwicht en ademhaling. Dit zijn belangrijke punten waar onze fysiotherapeuten zich op richten tijdens de behandeling.

De fysiotherapeut kan naast bewegingstherapie ook gebruik maken van diverse massagetechnieken. Massage zorgt voor bevordering van de bloedcirculatie in de weefsels en verminderd hierdoor de aanwezige spierspanning. Ook maken wij gebruik van verschillende fysiotechnische apparaten welke gemaakt zijn om lichamelijke prikkels te veroorzaken, zoals Shockwave therapie, lasertherapie, ijspakking, elektrotherapie en warmtebehandelingen. Onze fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Suri kunnen u één of meerdere van deze behandelingen aanbevelen.

fysiotherapie den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Kosten van letselschade fysiotherapie

Na een bedrijfsongeval of verkeersongeval waar u letselschade aan hebt ondervonden is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een arts. De desbetreffende arts kan u doorverwijzen naar de fysiotherapeut. De kosten hiervoor dienen in rekening gebracht te worden bij de tegenpartij.

Heeft u letselschade opgelopen dan kunt u altijd contact opnemen met Fysiotherapie Suri. Wij zullen zo spoedig mogelijk voor u klaar staan.

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven