Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fysiotherapie Julianadorp

Fysiotherapie Suri helpt u van uw problemen af

2 locaties waar u terecht kunt

De fysio in de Regio

Bent u op zoek naar fysiotherapie in de regio Julianadorp? Wij zijn Fysiotherapie Suri, een gezellige en moderne fysio praktijk met 2 vestigingen in de gemeente. Met een team van verschillende vakspecialisten staan wij voor u klaar om u dichter bij je doelstelling te brengen.

Doordat wij 2 verschillende locaties hebben kunnen wij u kunnen altijd op de juiste locatie helpen. Fysiotherapie Julianadorp betekend dus voor u dat u altijd bij een locatie bij u in de buurt terecht kunt. 

Onze praktijk begeleid mensen altijd zorgvuldig. Wij beoordelen niet alleen uw klachten , maar stellen samen met u een plan van aanpak op naar een langdurig herstel.

Doordat wij intern beschikken over verschillende disciplines kunt u voor de meeste behandelingen bij ons terecht. Zo zijn we onder andere beschikbaar voor: dry needlingshockwave, oefentherapiemanuele therapie, letselschade therapie en zijn we uiteraard beschikbaar voor reguliere fysiobehandelingen.

Heeft u klachten? Maak dan snel een afspraak bij Fysiotherapie Suri

logo zorgkaart

GLI programma en Leefstijl coaching

Naast onze fysiotherapiebehandelingen bieden wij u ook de mogelijkheid om mee te doen aan ons GLI programma, wij helpen u graag om leefstijl te verbeteren.

Wordt het GLI Programma vergoed?

Deelname aan het GLI Programma is enkel mogelijk na doorverwijzing van de huisarts of een medisch specialist. Via deze weg kan er een vergoeding volgen vanuit het basispakket.

Heeft u vragen rondom of over het GLI Programma? Dan kunt u altijd contact opnemen met Fysiotherapie Suri Den Helder. Onze fysiotherapeuten en leefstijl coachen staan altijd voor u klaar.

fysiotherapie den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Second opinion en advies

Heeft u last van aanhoudende klachten en twijfelt u over de diagnose en behandeling van uw huidige zorgverlener? Bij Fysiotherapie Suri bieden wij u de mogelijkheid van een second opinion. Onze ervaren fysiotherapeuten staan voor u klaar om uw klachten te onderzoeken en te voorzien van een nieuwe diagnose en behandeling, indien nodig.

Bij Fysiotherapie Suri maken wij gebruik van moderne apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Zo kunnen wij ook echografie uitvoeren om de onderliggende oorzaak van uw klachten te achterhalen. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse soorten klachten, waaronder rugpijn, nekklachten, sportblessures en revalidatie na een operatie.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste zorgverlener te vinden die bij uw specifieke klachten past. Daarom bieden wij een vrijblijvend consult aan, waarin wij samen met u kijken naar uw klachten en welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie. Bij Fysiotherapie Suri staat persoonlijke aandacht voorop en wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven