Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fysiotherapie in Den Helder

Fysiotherapie Suri helpt u van uw problemen af

Zichtbaar resultaat bij Fysiotherapie Suri in Den Helder

Welkom bij Suri Fysiotherapie in Den Helder. U kunt bij onze praktijk terecht voor fysiotherapie, echografie, shockwave, EPTE, manuele therapie en personal training. Wij kiezen voor zichtbaar resultaat. Sinds de oprichting van Fysiotherapie Suri door Ankit Suri in 2013 helpen onze specialisten bij het verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten. Dankzij ons brede aanbod aan verschillende behandelmethodes behandelen wij vrijwel iedere lichamelijke klacht, zodat u zich snel weer de oude voelt!

Fysiotherapie in Den Helder op meerdere locaties

Onze fysiotherapeuten hebben elk hun eigen specialiteit. We bundelen onze krachten nu al jaren waardoor wij echt een praktijk voor iedereen zijn. Onze therapeuten staan van vroeg in de ochtend tot laat in de avond voor u klaar. Zo zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een professionele behandelmethode en een stukje persoonlijke aandacht. In Den Helder kunt u ons vinden op twee verschillende locaties, in Sportclub Theo Komen en in het Arsenaal. 

Shockwave Therapie bij Fysiotherapie Suri in Den Helder

Een van de vele behandelingen die Fysiotherapie Suri in Den Helder biedt, waarin wij ons onderscheiden van andere fysiotherapeuten, is de effectieve Shockwave behandeling. Bij shockwave therapie wordt er gebruik gemaakt van hoogenergetische geluidsimpulsen die zich tijdens de behandeling door het weefsel verplaatsen. Shockwave werkt ontstekingsremmend, geeft een versnelling op het weefselherstel en zorgt voor snelle pijnafname. Shockwave staat bekend als een van de meest effectieve manieren om van pijnklachten af te komen. 

Shockwave Therapie

De Shockwave behandeling wordt net als vele andere behandelingen bij ons volledig vergoed door uw aanvullende verzekering. Ondanks dat Fysiotherapie Suri Den Helder en Anna Paulowna een van de weinige fysiotherapiepraktijken is die de Shockwave behandeling toepast als onderdeel van een behandeling, Hoeft u geen extra eigen bijdrage te betalen.

Spierspanningshoofdpijn is een drukkende hoofdpijn welke dof en zeurend aan voelt alsof er een geknelde band rondom het hoofd is gewikkeld. Het is mogelijk dat de hoofdpijn aan één kant ernstiger is. Vaak voelen de spieren van uw nek, hoofd en schouder gevoeliger. Als de pijn niet afneemt door rust te nemen zijn er vaak spierknopen aanwezig. Wij kunnen u doormiddel van verschillende soorten behandelingen hiervan af helpen. Een combinatie van dry needling en manuele handelingen kan de klachten direct doen afnemen.

logo zorgkaart

U staat op de eerste plaats bij Fysiotherapie Suri in Den Helder

Bij Fysiotherapie Suri Den Helder en Anna Paulowna staat u op de eerste plaats. Wij zien het lichaam als een geheel en gaan ervanuit dat het probleemgebied niet per se de oorzaak is van de pijn. Heeft er echter voorafgaand een trauma plaatsgevonden welke het probleem kan verklaren dan houden wij hier rekening mee. Bij Fysiotherapie Suri Den Helder werken wij op een professionele en persoonlijke manier aan uw gezondheid. Dat is de reden dat onze patiënten zich vertrouwd en begrepen voelen tijdens een behandelmethode. Voordat wij beginnen aan een behandelmethode leren wij eerst u en uw lichaam kennen. 

  • Van welke klachten heeft u last? 
  • Welke behandeling past het beste bij uw klachten?
  • Vragen over uw behandelmethode?
  • Wilt u uitleg over onze conclusies en behandelplannen?
fysiotherapie den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Medische fitness en personal training

Wij zijn gespecialiseerd in het assisteren van uw revalidatie doormiddel van fitness en personal training. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met Sportclub Theo Komen, hier geven wij medische fitness en personal training. Dit maakt het een makkelijke keuze om na uw fysiotherapeutische behandeling direct over te stappen naar zelfstandig sporten of sporten onder begeleiding van een personal trainer. Onze personal trainers zijn gekwalificeerd in het begeleiden bij verschillende doelstellingen. Zo ook uw persoonlijke doelstelling, zoals een gezondere houding, betere conditie of spieropbouw. U kunt bij interesse of vragen altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee en samen gaan wij voor resultaat.

Fysiotherapie Suri Den Helder 10-jarig bestaan

Op 9 april 2023 vierde Ankit Suri zijn 10-jarig bestaan als praktijkeigenaar en fysiotherapeut in Den Helder. Hij werkt al jaren met veel plezier en heeft al vele patiënten van hun klachten afgeholpen. Ondanks dat wij het zevenjarig bestaan van Fysiotherapie Suri Den Helder niet konden vieren door de komst van Covid-19, heeft Regio Noordkop destijds veel aandacht besteed aan deze mijlpaal. Het artikel is te lezen op de website van Regio Noordkop! Dit jaar was er uiteraard wel een mooi jubileumfeest.

Geef u lichaam de aandacht die het verdient

Loopt u rond met vervelende en pijnlijke klachten? Wilt u graag eens een lichamelijke check laten uitvoeren? In onze praktijken gaan wij gericht te werk aan het herstel van uw fysieke gezondheidsklachten die wij met verschillende methodes kunnen verhelpen. Wij werken aan de hand van verschillende specialisaties: dry needling, echografie, EPTE, Shockwave, personal training, oefentherapie mensendieck, voedingsadvies en veel meer. 

Wij verhelpen of verminderen uw klachten doormiddel van de juiste benadering voor iedere klacht. Maak nu een afspraak met een van onze fysiotherapeuten.

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven