Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Echografie

Fysiotherapie Suri helpt u van uw problemen af

Echografie brengt alles nog beter in kaart

Meerwaarde door Echografie

Bij Fysiotherapie Suri maken wij gebruik van echografie. Door gebruik te maken van echografie kunnen wij fysiotherapie objectiveren in onze praktijk in Den Helder.

Hierdoor is het mogelijk om direct blessures en klachten in beeld te brengen. Denk hierbij aan weefselschade (vocht/banden/scheuren), botbreuken en slijmbeursontstekingen. Door middel van echografie kunnen wij u dus direct laten zien of er iets aan de hand is met u. Dit geeft ons zekerheid om u goed/juist te kunnen behandelen.

Waarom echografie bij ons?

Bij ons heeft u geen wachtlijsten. Wij kunnen vaak binnen korte tijd een echo-onderzoek voor u uitvoeren.  Hiervoor zijn wij geschoold en hebben wij academische opleidingen gevolgd in het academisch ziekenhuis in Amsterdam. Door het snijden van lichamelijk weefsel (overschot) en het beoefenen van reële anatomie kunnen wij optimaal advies geven bij het uitvoeren van echografisch onderzoek. Bij het uitvoeren van een echo, vragen wij u geen extra kosten, het is een onderdeel van ons fysiotherapeutisch behandelplan. Dit bespaart u tijd en geld. U hoeft niet naar het ziekenhuis waardoor u ook uw eigen risico bespaart.

logo zorgkaart

Hoe werkt echografie?

Echografie werkt door middel van ultrageluidsgolven. De geluidsgolven worden uitgezonden met behulp van een transducer. Deze wordt over uw huid bewogen. De  geluidsgolven weerkaatsen verschil in dichtheid van het weefsel. De transducer vangt deze golven op en brengt dit weer op computer beelden. Echografie is een veilige onderzoeksmethode.

Weetjes

  • Echo maken is pijnloos
  • Een echo duurt vaak niet lang (15min)
  • U weet direct of er wat aan de hand is
  • U bent snel aan de beurt
  • U krijgt snel uw uitslag
fysiotherapie den helder

No-nonsense therapie en zichtbaar resultaat sinds 2013. Fysiotherapie Suri helpt u verder!

Een afspraak inplannen

Maak gelijk uw afspraak

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

fysiotherapeut in den helder Roy van der Meer op de foto bij fysio den helder suri

Aanmeldformulier

Contact

* Wij nemen altijd dezelfde werkdag contact met u op

Scroll naar boven